Unibet Bingo


Unibet bingo heeft Europa's grootste bingo netwerk. Om te spelen hoef je niets te downloaden je speelt gemakkelijk vanuit je browser.

Er is een gevarieeerd spelaanbod met progressieve jackpots en mini jackpots en 75 en 90 ballen bingo. Speel bingo en maak nieuwe vrienden op de chat! Dagelijks bezoeken duizenden mensen de bingorooms, er is dus altijd wat te beleven in de meer dan 35 bingokamers waar je uit kan kiezen.

Hier speel je vooral met Nederlandse en Belgische bingospelers. Tijdens het bingospel kan je chatten met andere bingofans en zien waar andere bingospelers wonen en wie er aan het winnen is op de speciale Unibet bingo wereldkaart. Bij Unibet bingo kun je lekker thuis bingo spelen voor geld en is een echte aanrader om gezellig te chatten en nieuwe mensen te leren kennen.

Unibet bingo bonus

Als je nog nooit bij Unibet bingo hebt gespeeld heb je nu de kans om het gratis uit te proberen met 100 Euro extra speelgeld. Je hebt recht op een bonus van 200% tot een maximum van 50 Euro

Het enige wat je moet doen is een account aanmaken bij Unibet en geld storten op je bingo rekening. De eerste storting wordt direct twee keer verdubbeld tot een bedrag van 50 Eur. Je stort 25 Euro en krijgt dan 50 Euro bonus. Je hebt dan dus totaal 75 Euro speeltegoed.

iDeal is de snelste in simpelste manier om geld over te maken naar je bingorekening, het geld is direct beschikbaar om in te zetten. Je kunt ook betalen met een creditcard, Paysafecard en Moneybookers.

Gewonnen geld wil je natuurlijk zo snel mogelijk uitbetalen! Als je een creditcard hebt gebruikt kan het gewonnen bedrag laten uitbetalen op je creditcard. Bij de overige stortingmethodes is het het mogelijk het geld te laten storten op je bankrekening of een cheque op te laten sturen welke je kan cashen bij je eigen bank.